Κατασκευή Eshop me prestashop

Μια πλατφόρμα CMS που πλέον είναι κατάλληλη για κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος κάθε είδους

Aποκτήστε ένα επιτυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί τεχνικά να είναι μια ιστοσελίδα αλλά την ίδια στιγμή είναι μια ολοκληρωμένη επιχείρηση που απαιτεί διαχείριση, προβολή, ενημέρωση, λειτουργία τηλεφωνικού κέντρου,παρακολούθηση των αποστολών, προωθητικές ενέργειες, παρουσία στα social media και πολλά άλλα.

-Δείτε το παρακάτω case study δημιουργίας ηλεκτρονικού καταστήματατος απο την Netcraft.gr για να έχετε μια ολοκληρωμένη άποψη του τι πρέπει να ζητήσετε από τον συνεργάτη που θα επιλέξετε για την κατασκευή του eshop σας 

CASE STUDY: Προσφορά Κατασκευής Ηλεκτρονικού Καταστήματος (Eshop)

Δημιουργία νέας ιστοσελίδας /eshop με αντικείμενο της επιλογής σας. Το eshop θα είναι δίγλωσσο με δυνατότητα προσθήκης και περισσοτέρων γλωσσών.

Αρχικά θα περιλαμβάνει 1000 προιοντικους κωδικούς με δυνατότητα να προστεθούν και περισσότεροι. Θα γίνει ενσωμάτωση/Σύνδεση με Social Media (facebook, twitter, istagram κτλ). Επίσης η ιστοσελίδα /eshop θα είναι φιλική για χρήση προς κινητά (mobile friendly) και θα γίνει βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης (Seo)

Στους τροπος πληρωμης θα περιλαμβάνονται πληρωμή μέσω Paypal, Πιστωτικής κάρτας, Αντικαταβολή, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Θα υπάρχει δυνατότητα μαζικής αποστολής email (newsletters). Επίσης φόρμα εγγραφής στο newsletter καθώς και δυνατότητα εγγραφής στο newsletter για όσους εγγράφονται στην ιστοσελίδα. Θα υπάρχει σύνδεση του eshop με την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών έτσι ώστε ο πελάτης να μπορεί να παρακολουθήσει την δρομολόγηση της παραγγελίας στο courier αλλά και δυνατότητα να τυπώνονται απ’ ευθείας τα voucher στην ιστοσελίδα.

Επιπλέον δυνατότητες που προσφέρουμε:

Στην αρχική σελίδα θα παρουσιάζονται τα νέα καθώς και προτεινόμενα προϊόντα.

Το eshop θα έχει δυνατότητα blog. Δηλαδή θα υπάρχει δυνατότητα να προσθέτουμε άρθρα έτσι ώστε να προωθούμε διαφημίζουμε τα προϊόντα.

Marketing Automation: Με την χρήση της υπηρεσίας Yopto θα στέλνετε αυτόματα email στον χρήστη μετά από την παραλαβή του προϊόντος με το οποίο του ζητάμε να αξιολογήσει το προϊόν. Η αξιολόγηση προστίθεται (εάν το επιθυμούμε ) κάτω από την περιγραφή του προϊόντος μας. Επίσης οι καλύτερες αξιολογήσεις προστίθενται αυτόματα ανά τακτά χρονικά διαστήματα στα social media (facebook, twitter)

Ενα νέος ιστότοπος θα κατασκευαστεί από την αρχή με στόχο να ακολουθεί τα τελευταία standards σε: User Experience, Seo Standards, Mobile Friendliness and Call to Action. 

Σαν βάση του νέου site προτείνουμε το Prestashop CMS. To Prestashop είναι μια δημοφιλή πλατφόρμα ανοικτού λογισμικού ειδικά για ηλεκτρονικό εμπόριο που χρησιμοποιείται ευρέως σε εκατοντάδες χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα παγκοσμίως.

Ιδιαίτερα οι τελευταίες εκδόσεις του 8.0 και 8.1 που είναι mobile friendly με πολύ δυνατά SEO χαρακτηριστικά ενσωματωμένο blog και πολύγλωσσο είχαν ως αποτέλεσμα να γίνει η προτιμητέα λύση και να κερδίζει συνεχώς έδαφος μεταξύ εμπόρων (e-merchants) και κατασκευαστών ιστοσελίδων.

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του είναι το εύκολο learning curve (δηλαδή μετά από μια μικρή εκπαίδευση είναι δυνατή η λειτουργία του eshop από τον αρχάριο χρήστη (έμπορο)

Ειδικότερα επειδή είναι μια λύση μόνο για ηλεκτρονικό εμπόριο αυτό που παρατηρήσαμε είναι ότι τα τελευταία χρόνια αναβαθμίζεται συνέχεια για να καλύψει τις ανάγκες των εμπόρων που το χρησιμοποιούν. Χρησιμοποιώντας το Prestashop διασφαλίζουμε ότι θα δημιουργήσουμε ένα site υψηλών λειτουργικών δυνατοτήτων που θα είναι ασφαλές, θα ακολουθεί τα τελευταία standards και θα έχει την δυνατότητα να αναβαθμίζεται και να ενσωματώνει οποιοδήποτε μελλοντική λειτουργία.

Για το design του eshop μας υπάρχουν οι εξής δυνατότητές:

-Σχεδιασμός σύμφωνα με το εικαστικό που προτιμάτε. Μετατροπή των αρχείων PSD σε html και ενσωματωσή τους στο βασικό theme του Prestashop.. 

– Χρήση ενός Paid Custom Themes της αρεσκείας που θα βασίζεται στο Bootstrap (ένα Web Standards σχετικά με το σχεδιασμό του Front End).

Το eshop που θα σας κατασκευάσουμε στο Prestashop θα υπερέχει του ανταγωνισμού σε πολλά σημεία ενδεικτικά αναφέρουμε:

1) Πολύ Καλή λειτουργία αναζήτησης. Οι πελάτες σας βρίσκουν τα πάντα ευκολα και γρήγορα.
Μελέτες εχουν δείξει ότι στα eshop που οι χρήστες χρησιμοποιούν την αναζήτηση έχουν αυξημένες παραγγελίες σε σχέση με τα υπόλοιπα
οι οι χρήστες επιστρέφουν σε αυτά να κάνουν παραγγελίες.

2) Πολυ ευκολη καταχώρηση παραγγελίων απο υπολογιστή και κινητό. Συνδεση στο site με τα social media. 
Οι πελάτες εγκαταλείπουν ευκολα μια παραγγελία αν το site τους δυσκολεύει στην καταχωρηση της παραγγελίας τους ζητάει εγγραφή κτλ

3) Τα προιοντα σας θα διαβαστούν απο το google και θα παρουσιάζονται στα αποτελέσματα της κορυφαίας μηχανής αναζήτησης

4) Εύκολη διασύνδεση με marketplaces (skroutz, bestprice, glami, car.gr, etsy,com κτλ

5) Kαλύτερη παρουσίασή των προϊόντων μέσω των παραλλαγών ενός προϊόντος ανάλογα με το χρώμα  το μέγεθος κτλ.
Ειναι μια λειτουργία του Prestashop που σας βοηθήσει να παρουσιάσετε τα προϊόντα σας

6) Σε κάθε παραγγελία θα στέλνεται και ο αριθμός αποστολής μαζί έτσι ώστε να διευκολύνονται οι πελάτες στην παραλαβή των προϊόντων τους 

7) Κόβουμε και ράβουμε το template στα μέτρα σας για να πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε

Καλέστε μας για ένα ραντεβού για να πλοηγηθούμε στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου και να δούμε γιατί κάποια eshop 
τρέχουν με 1000 και κάποια άλλα δεν τραβάνε. Τηλεφωνήστε μας στο 2155403231

Γενικές κατευθύνσεις σχεδιασμού:

Ένα ξεκάθαρο, επαγγελματικό και εύκολο στην χρήση πρότυπο ιστοτόπου (template) μπορεί να χρησιμοποιηθεί. To πρότυπο (template) θα είναι responsive και φιλικό προς τα κινητά έτσι ώστε η ιστοσελίδα να φαίνεται και να είναι λειτουργική ανεξάρτητα από την οθόνη θέασης της. Το μενού πλοήγησης μπορεί να είναι στην κορυφή της σελίδας.

Λεπτομέρειες σχεδιασμού:

 1. Το site θα είναι σε 2 ή περισσότερες γλώσσες. Στο επάνω δεξιά μέρος του site o επισκέπτης θα επιλέγει την γλώσσα που θέλει να χρησιμοποιήσει
 2. Το μενού πλοήγησης στην κορυφή θα υπάρχουν οι βασικές προιοντικές κατηγορίες και ότι άλλο ζητηθεί
 3. Σε κάθε σελίδα μπορεί να υπάρχει σύνδεσμος στο χάρτη του Ιστοτόπου (sitemap), στην φόρμα επικοινωνίας(contact form), και στην φόρμα εγγραφής σε
 4. Κάθε σελίδα θα είναι Seo compliance. Αυτό συμπεριλαμβάνει XML sitemap, page metatitle, meta-description, structural data, and friendly urls.
 5. Διαμοιρασμός του περιεχομένου: Το site θα προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες να διαμοιράζουν το περιεχόμενο της κάθε σελίδα στα social media
 6. Θα υπάρχει η φόρμα αναζήτησης στο επάνω μέρος της οθόνης
 7. Ο διαχειριστής του eshop θα έχει να προσθέτει και να αφαιρεί προϊόντα, κατηγορίες και άρθρα κατά βούληση

Τα eshop που έχουμε κατασκευάσει μιλάνε από μόνα τους :

Κατασκευή του eshop της βιοτεχνίας Topline.com.gr 

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος Opala.gr

Κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος Apothikiproios.gr

Κατασκεύη του eshop της εταιρείας degriffe.gr

Ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο ShopBay.gr

Ηλεκτρονικό κατάστημα Grecian Jewerly  και δεκάδες άλλα

Προσθήκη τρόπων πληρωμής (Αντικαταβολή, Κατάθεση σε τράπεζα, Πληρωμή με Paypal, Πιστωτική Κάρτα)

Διασύνδεση με τα courier

Βελτιστοποίηση λειτουργιών αναζήτησης, προσθήκης προϊόντων στο καλάθι, ολοκλήρωσης παραγγελίας

Αφού ολοκληρωθεί η κατασκευή του site θα γίνει η προσθήκη των προίοντικων κατηγοριών. Κάθε κατηγορίας θα έχει φωτογραφία/ κατηγορίας , τίτλος περιγραφή και κατάλληλα seo metatag (metatitle, meta-description, friendly- urls). Στην συνέχεια θα προστεθούν και τα προϊόντα. Τα οποία θα έχουν επίσης φώτο , τίτλος, σύντομη περιγραφή περιγραφή και seo meta tags (meta-title, meta-description, friendly url)

Λογαριασμοί Social media (facebook, twitter, google+, linkedin) μπορούν να δημιουργηθούν και να συνδεθούν στο website και αντίστροφα

Προσθήκη και παραμετροποίηση του module  για marketing automation

Το Web site μπορεί να προστεθεί σε επαγγελματικούς καταλόγους και directories.

Δημιουργία αρχείου XML με τα προϊόντα του site για προώθηση του σε site affilliate marketing και market places.

Συμπλήρωση των πεδίων Meta title, meta-description, friendly-url όλων των βασικών σελίδων για βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης (SEO)

Εγκατάσταση και παραμετροποίηση module για συγκέντρωση email και αποστολή newsletters

SEO με αποτελέσματα: δοκιμάστε λέξεις κλειδιά για το ιστοχώρο που αναπτύξαμε με το Prestashop ShopBay.gr όπως για παράδειγμα:

εκδόσεις oxford, edilingua, hamilton house, supercourse, hillside press, εκδοσεις μπουκουβαλας, κπγ γ2 αγγλικα βιβλια και θα διαπιστώσετε ότι η google κατατάσσει τo ShopBay.gr πρώτη ή δεύτερη κάτω από το site των αντίστοιχων εκδόσεων.

Εμπειρία στο ηλεκτρονικό εμπόριο: Αναπτύξαμε και διαχειριζόμαστε τα 5 τελευταία χρόνια το ShopBay.gr ένα από τα μεγαλύτερα διαδικτυακά βιβλιοπωλεία της χώρας με πωλήσεις στην Κύπρο, Γερμανία, Αγγλία κτλ έτσι μπορούμε να σας υποστηρίξουμε σε όλο τα φάσμα της δραστηριότητά σας και να χρησιμοποιήσετε την πολύτιμη εμπειρία μας στο διαδικτυακό εμπόριο.

Web Site Review and Testing

Μετά την κατασκευή του web site ακολουθεί η αξιολόγησή του. Δηλαδή ο έλεγχός όλων των λειτουργικών παραμέτρων του (για παράδειγμα έλεγχος της χρηστικότητα της διαδικασίας τοποθέτηση παραγγελιών).

Αποδοχή και ολοκλήρωση του Project

 Μόλις ολοκληρωθούν οι τροποποιήσεις που προκύψουν από την αξιολόγηση του project, η ιστοσελίδα θα βγει online. Μετά από μια επιτυχημένη δοκιμαστική περίοδο μίας εβδομάδας θεωρούμε ότι το έργο έχει ολοκληρωθεί.

To Κόστος είναι κάτι που πρέπει να συζητηθεί με τον ενδιαφερόμενο κατά περίπτωση

Εργασία

 

Περιγραφή

Κόστος

Φιλοξενία Ιστοσελίδας

x ευρώ/το χρόνο. Περιλαμβάνει φιλοξενίας της ιστοσελίδας και email της μορφής name@myeshopname.gr

Δωρεάν για τα δύο πρώτα χρόνια

Α. Σχεδιασμός

Εγκατάσταση/ τροποποίησης του theme

 

 

B. Προσθήκη/ Διαμόρφωση λειτουργιών

Πρoσθήκη modules για πληρωμή με paypal, πιστωτική, κατάθεση σε τράπεζα, σύνδεση με courier κτλ

 

 

Γ. Προσθήκη Προϊόντων/ Κατηγόριων

Περίπου 500 προϊόντα στην αρχική φάση

 

 

Δ. Διασύνδεση Site

 

 

 

E. Λειτουργία Newsletters

 

 

 

 –

Σύνολο (σε ευρώ)

 

 

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Πρόσθετο κόστος: Κάποια λειτουργίες/τμήματα του κώδικα θα πρέπει να αγοραστούν από το επίσημο site του Prestashop: addons.prestashop.com

Στο τέλος του project παραδίδεται στον πελάτη:

 1. Ένα πλήρως λειτουργικό website που θα λειτουργεί από τον server του παρόχου.
 2. Δίωρη εκπαίδευση πάνω στον τρόπο λειτουργία του ιστοτόπου.
 3. 3μηνή τηλεφωνική υποστήριξη σε οποιαδήποτε θέματα προκύψουν.

Διάρκεια κατασκεύης και παράδοσης του site: 3-4 εβδομάδες (25 ήμερες)

Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλεφωνο: 215 540 3231 Κινητό: 6938 846 896 ή στο email: sales@netcraft.gr

Αποκτήστε το δικό σας κατάστημα στο διαδίκτυο.

Ενημερωθείτε σήμερα δωρεάν για τη κατασκευή, προώθηση και διαχείριση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:

 • 215 540 3231
 • 6938 846896
 • sales@netcraft.gr